Szállás Balatonboglár, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Somogy megye » Balatonboglár  

Kegyeleti Templom

  • Kegyeleti Templom , Balatonboglár

Elérhetőségi adatok
Balatonboglár, József Attila út 34./a
+36 85 562 045
baltrav@t-online.hu
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

Várdomb, Kápolna domb ...
Várdomb, természetvédelmi terület a Gömbkilátóval, Pincetárlat - nyári kiállítások, francia hála-emléktábla: Illés Gyula szobrászművész alkotása az Árpád u. 1. sz. alatt, Kotsis Iván épületei : az Árpád utcában a művelődési ház és a katolikus plébánia, valamint a katolikus templom, Hétház utca - régi villaépületek,

Temetődomb: Kék és Vörös kápolna, időszakos kiállításokkal, Illés Gyula: Madár c. szobra a kollégium díszkertjében, Bárány-kúria (Szabadság u. 28.), Helytörténeti gyűjtemény a Fischl-házban, Erzsébet u.14., J. Müller: "Vízbelépő Lány" szobor és díszkút a főtéren, régi villák a Kodály Zoltán utcában, Platán strand : az ősi rév a strand keleti részén, védett platánok a környéken, Győri Dezső: Tornászlány c. műve, Kecskeméti Sándor: Család c. szobra a hajóállomás mögött, Szerelmespár c. alkotása a közeli strandon (Balaton u.), Balaton hajó (ma mementó) a kikötőben, Jankovich-telep - régi villák és katolikus templom, Szőlőskislak Légli fazekas-manufaktúra.
A Dél-Balatoni Borút állomásai, a bugaszegi horgásztó, a bugaszegi történelmi park és téglagaléria, s állatfarm (az M7 lejárójánál Fonyód felé 1222 m - Aranybullányi távolságra). Folkór bemutatók, lovas programok láthatók a Kentaur üdülőfaluban - szintén az M7-es lejárójánál.

Értékelések  Írjon értékelést

A megye további kiemelt ajánlatai

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben